Home Omhoog Producten Media Nieuws Reageer Zoeken Index

 

Educatief

 

V
O
E
R
M
A
N
 
P
R
O
D
U
C
T
I
E
S

horizontal rule

Onderwijzen is een kunst die moet worden geleerd en vooral worden bijgehouden. Vooral dit laatste is een reden geweest dat Hans altijd de keuze heeft gemaakt te blijven lesgeven.

Referenties

bulletStichting Muziekschool Boarnsterhim. Op deze streekmuziekschool geeft Hans al 13 jaar les aan beginnende  en gevorderde keyboard/elektronisch orgel studenten. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de computercursussen en geeft hij enkele workshops
bulletVele collega muzikanten die vooral tegen een technisch probleem oplopen omdat apparatuur niet doet wat het zou moeten doen komen eenmalig of een aantal keren bij Voerman Producties de oplossing halen. Dit kan gaan over speelproblemen, technische problemen, programmeertips, enz. enz.
bulletInval werk gedaan op o.a. Muziekschool A7, Muziekschool Joure, Centrum voor de Kunsten Sneek, Parnas Leeuwarden.

Door de fusie van Stichting muziekschool Boarnsterhim met Centrum voor de Kunsten Sneek is Hans vanaf 1 Januari 2004 werkzaam voor deze laatste.

Rima

Sinds 2004 is Voerman Producties ook medewerker in de projecten van RiMa educatie uit Zwolle. Zij bieden een pakket opleidingen en cursussen aan voor bedrijven en onderwijsinstellingen. Een enthousiasmerende happening voor deelnemers en docenten! Voor meer informatie zie: www.RiMa-educatie.nl

horizontal rule

 Informatie aanvraag formulier

 Laat Voerman Producties contact opnemen met:

Naam
Functie
Bedrijf
Adres
E-mail
Telefoon

 

Stuur mail naar de  Webmaster,  met vragen of commentaar over deze website.
Copyright 2004 Voerman Productions
Laatste veranderingen: 09/07/07