Home Omhoog Diensten Media Nieuws Reageer Zoeken Index

 

Files

 

V
O
E
R
M
A
N
 
P
R
O
D
U
C
T
I
E
S

horizontal rule

Wat Voerman Producties ook reeds lange tijd vervaardigt zijn computer bestanden van bestaande muziekstukken c.q. fragmenten. Dit kan betekenen dat Voerman Producties benaderd wordt voor het maken van midi files danwel audio files. Midi files worden veelal gemaakt voor bedrijven die deze, vooral via het internet, verkopen aan muzikanten die daar naar op zoek zijn en bedrijven die aan de hand van midi files hier verder zelf audio uit vervaardigen met als doel bijvoorbeeld het produceren van zgn. orkestbanden. Indien er wordt gekozen om de gehele productie in handen te laten bij Voerman Producties word desgewenst een audio file (wav,mp3,mp4, etc.)  aangeleverd van een bestaand muziekstuk. Dit betreft vaak particulieren die op zoek zijn naar een orkestband ofwel backingtrack in een voor hen prettig(e) toonsoort/tempo/arrangement. Momenteel bevat de bibliotheek ruim over 25000 titels.

Referenties

Op deze manier zijn vele files van Voerman Producties via het internet ongetwijfeld de wereld over gevlogen, maar een aantal hiervan zijn zeker geleverd aan:

bulletDoblo (B)
bulletPaul Remon Studio
bulletMulti Music B.V.
bulletHappy Note Productions

Web hosting

Om overal ter wereld een back-up te hebben van onmisbare files bestaat de mogelijkheid om Voerman Producties een stuk webhosting voor zijn rekening te laten nemen. Hiermee bent u verzekerd van schijfruimte bereikbaar via het internet, om in geval van nood via een computer met internet verbinding (24 uur per dag en 7 dagen per week) files te downloaden. Voor prijzen zie: Hosting.

Web design

In overleg bestaat de mogelijheid om Voerman Producties het design van uw internet pagina's te laten verzorgen. Desgewenst bestaat de mogelijkheid om op deze pagina's na lancering zelfstandig veranderingen te kunnen aanbrengen, zodat onderhoud zonder verdere tussenkomst van Voerman Producties kan worden gedaan.

Referenties

bulletBauke van der Woude

 

horizontal rule

Orkestbanden aanvraag formulier

 Laat Voerman Producties contact opnemen met:


Naam
Telefoon
E-mail
Ik zoek
Titel
Uitvoering

 

Stuur mail naar de  Webmaster,  met vragen of commentaar over deze website.
Copyright 2004 Voerman Productions
Laatste veranderingen: 09/07/07