Home Producten Diensten Media Nieuws Reageer Zoeken Index

 

Producten

 

V
O
E
R
M
A
N
 
P
R
O
D
U
C
T
I
E
S

horizontal rule

In het 7e levensjaar van Hans Voerman deed, zoals bij velen in die tijd, het elektronisch orgel zijn intrede in de huiskamer. Al snel was hij met grote regelmaat op de orgelkruk te vinden. In deze beginperiode ontwikkelde hij zich volledig autodidactisch. Om dit proces in goede banen te leiden kreeg hij van zijn ouders de mogelijkheid om orgel les te nemen op de plaatselijke muziekschool. Zijn docent Dhr. Dijkstra vertelde hem later dat hij verbaasd had opgekeken toen een blanco leerling een breed scala aan repertoire (volledig, 2 klavieren en pedaal!) zelf uitgezocht bleek te hebben en hij stimuleerde dan ook deze muzikale ontwikkeling ten volle.

Hans leerde hier de beginselen van het notenschrift en na een verhuizing naar Leeuwarden kwam hij voor het eerst in aanraking met het spelen in workshopverband. Omdat er weinig pianisten/toetsenisten beschikbaar waren was hij op zijn 12e muziekschool-huispianist geworden en speelde hij piano/keyboard in alle workshops van muziekschool Leeuwarden.

Na het behalen van zijn HAVO diploma begon in 1986 zijn studie elektronisch orgel op het Conservatorium Leeuwarden bij John Hondorp. In 1987 gevolgd door een tweede studie Keyboards. In 1992 verhuisde hij naar het Twents Conservatorium te Enschede alwaar hij beide studies voltooide. Zijn laatste examen was op 14 januari 1994.

Hierna werd hij mede-vennoot in Hollywood Boulevard. Hiermee leerde hij alle grote podia van Nederland kennen en ontwikkelde zich vooral in prima vista lezen, begeleiden en programmeren. Daarnaast bleef hij actief als muziek docent (Stichting Muziekschool Boarnsterhim, Parnas, Centrum voor de Kunsten Sneek), studio muzikant (Piter Wilkens, Sugar Lee Hooper, Bauke van der Woude, e.v.a.), producent en podium muzikant.

In Maart 2003 werd Voerman Producties een feit. Momenteel werkzaam in Hollywood Boulevard, Boston Tea Party, plus daarbij nog alle losse live-, studio- en geluidsprojecten. Kies één van onderstaande links voor gedetailleerde informatie.

Keys:

Dit aspect blijft het meest belangrijk voor verreweg de meeste muzikanten. Voerman Producties biedt uiteraard de mogelijkheid om in overleg te komen tot een eenmalige, korte of lange overeenkomst voor het invullen van een toetsenisten plek, solo of in welk muzikaal samenwerkingsverband denkbaar.

 
Studio:

Studio tijd is duur, daarom is het van belang dat er snel en adequaat gewerkt kan worden. Niet alleen snel herkennen van nog muzikaal wezenlijke keyboard partijen maar ook het goed prima vista lezen is hiervoor van belang.

 
Producties:

Voor het maken van kleine en grotere muzikale producties heeft Voerman Producties de beschikking over de benodigde faciliteiten en knowhow.

 
Files:

Ook de synthesizer is niets meer dan een grote rekenmachine, evenals zijn grotere broer de computer. Voerman Producties maakt op bestelling MIDI en audio bestanden, bijvoorbeeld orkestbanden. Hiervoor hebben zowel bedrijven als particulieren keuze uit meer dan 25000 titels. Tevens verzorgt Voerman Producties een aanbod in Webdesign en webhosting.

 

Naast dit aanbod van muzikale producten is Voerman Producties ook aktief in het veld van muzikale dienstverlening. Zie hiervoor de pagina diensten.

 

Stuur mail naar de  Webmaster,  met vragen of commentaar over deze website.
Copyright © 2004 Voerman Productions
Laatste veranderingen: 09/07/07