Home Omhoog Diensten Media Nieuws Reageer Zoeken Index

 

Keys

 

V
O
E
R
M
A
N
 
P
R
O
D
U
C
T
I
E
S

horizontal rule

[Product Image] 
 

Uitvoerend heeft Hans een lange staat van dienst. Hij heeft in de loop der jaren zijn medewerking verleend aan vele optredens en projecten in binnen- en buitenland. De lijst met "celebrities" waar hij mee heeft mogen werken is te lang geworden om compleet op de pagina's te zetten, vandaar deze kleine selectie.

Artiesten begeleiding

bulletProvinciaal bekend: Bauke van der Woude, Irish Stew, Piter Wilkens (o.a. Piter Wilkens band in 2002), e.v.a.
bulletNationaal bekend: Lee Towers, Anita Meijer, Gordon, Marco Borsato, Birgit Lewis, Trijntje Oosterhuis, Frans Bauer, Sugar Lee Hooper en vele, vele anderen.
bulletInternationaal bekend: John Miles, The Tramps, The Supremes, Jocelyn Brown, The Three Degrees, Johny Logan, George McCray, Tony Hadley, e.v.a.

Programmeren

Spelen is voor toetsenisten vaak niet genoeg om je functie goed te vervullen. Zeker op een plek als tweede toetsenist is het van groot belang dat sounds danwel levensecht, bombastisch genoeg of goed aansluitend bij de andere sounds zijn. Hiervoor dien je de kunst van het programmeren van live producties te verstaan. Een eerste vereiste daarvoor is dat je apparatuur up-to-date. Momenteel gebruikt Hans o.a. Korg Triton, Yamaha Motif, Roland JV-1080, diverse samplers en natuurlijk (zijn MIDI-regel-neef) de Miditemp MP88W. Omdat alle modules verpakt zijn in losse  19'' koffertjes kun je er dan ook voor kiezen om (indien gevraagd) te komen met "oudere" apparatuur zoals b.v. Yamaha TX7.

Hammond

Zoals in de inleiding reeds te lezen viel heeft Hans ook zijn studie Electronisch orgel voltooid. Een aparte provincie in keyboard-land. Hiervoor is er de beschikking over een Hammond R152 toonwiel orgel met ingebouwde leslie en een uitgesproken ge-tune-de Hammond XB2 met losse originele Lesley lesley.

Theater

Omdat een theater zich vaak uitstekend leent voor het "klein spelen" van mooie liedjes is dat een van de plekken waar het zeker loont om ver door te programmeren en perfect uitgewerkte producties neer te zetten. Vandaar dat Voerman Producties ook benaderd wordt om hier medewerking aan te verlenen. Met Hollywood Boulevard werd bijvoorbeeld "Night of the Dance" begeleid, de eerste productie in de toen nieuwe Heineken Music Hall. In het najaar 2003 heeft Hans de muzikale leiding op zich genomen van de theaterproductie "De leste brief". Een reizende Friese productie in de provincie Friesland met muziek van het Friese duo Twarres. Juni 2005 was de maand waarin Voerman Producties de keyboard plek voor zijn rekening heeft genomen bij de "The Dutch Don't Dance", een musical gebaseerd op het levensverhaal van Barrie Stevens geproduceerd door Fontys academie te Tilburg. Momenteel (t/m april 2006) pianist in de reizende productie van Mark Vijn Theater Producties: Sweet Charity.

 

Televisie

Ook op de beeldbuis was Hans regelmatig te bewonderen. Zo was hij te zien met Hollywood Boulevard als huisband in alle afleveringen van het spelprogramma "Swingpaleis" met Manuela Kemp. Ook was hij te bewonderen met André Hazes in de uitgezonden registraties van concerten in de Heineken Music Hall, het Olympisch Stadion, en de Arena.

 

horizontal rule

 Informatie aanvraag formulier

 Laat Voerman Producties contact zoeken met:

Naam
Functie
Bedrijf
Adres
E-mail
Telefoon

 

Stuur mail naar de  Webmaster,  met vragen of commentaar over deze website.
Copyright © 2004 Voerman Productions
Laatste veranderingen: 09/07/07